Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sárgabarackos receptek képes leírás - Gyümölcsös receptek.tlap.hu
részletek »

Sárgabarackos receptek - Gyümölcsös receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyumolcsos-receptek.tlap.hu » Sárgabarackos receptek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Gyümölcsleves sárgabarackkal, szilvával

Gyümölcsleves sárgabarackkal, szilvával

Gyümölcsleves sárgabarackkal, szilvával Hozzávalók 4 személyre: 3 l víz 30 dkg sárgabarack 30 dkg szilva Dr. Oetker vanília pudingpor 2 dl tejszín cukor szegfűszeg fahéj Elk észítés módja: A gyümölcsöket megmossuk. A meleg vízbe beletesszük a fűszereket és a gyümölcsöt. A pudingport a tejszínnel kikeverjük és a levesbe belerakjuk. Hidegen tálaljuk.

Hideg sárgabarack krémleves

Hideg sárgabarack krémleves

Hideg sárgabarack krémleves Hozzávalók: 70 dkg sárgabarack, 2 dl tejföl, 1dl tejszín, 1 tasak vaníliás pudingpor, 15 dkg cukor, 1 dl fehérbor, 1 csipet őrölt fahéj, 1 citrom, néhány mentalevél a díszítéshez

Kefíres-sárgabarackos süti

Kefíres-sárgabarackos süti

Itt a nyár! Időjárás ide vagy oda, bizony illatos sárgabarackok mosolyognak ránk a piacon. Szerelmem kedvence pedig a sárgabarackos süti, így a mai bevásárlásnál be is került jónéhány szem a kosarunkba. Sorsukat ma este teljesítették be, és azóta a nagy részük már párom pocakját gömbölyíti... Hozzávalók: 2 pohár kefír 2 pohár barna cukor 3 pohár rétes liszt 1/2 pohár olaj 4 tojás 1 rúd vanília belseje kikaparva 1 csomag sütőpor csipet só 10-12 szem félbevágott sárgabarack porcukor * a kefíres pohár maga a mérce

Sárgabarack krémleves

Sárgabarack krémleves

Ezt a receptet Chef Vikinél láttam, és nagyon megtetszett, már leérik lassan a sárgabarack, az egyik fa már csupasz, a másikon még találtam pár szemet, amiből fantasztikusan finom krémleves lett. Hozzávalók: 5-6 szem sárgabarack, 2 dkg vaj, 5 dkg vaníliás cukor, őrölt fahéj ízlés szerint, 1 evőkanál étkezési keményítő, 1-1,5 dl tejföl

Sárgabarack leves

Sárgabarack leves

Hideg sárgabarack krémleves Hozzávalók: 50 dkg sárgabarack 5 dkg vaj 5 dkg cukor 1 cs. vaníliás cukor vagy kivonat 1 rúd fahéj/1 mk. őrölt fahéj 1 ek. ételkeményítő 2 dl tejföl

Sárgabarackos clafoutis

Sárgabarackos clafoutis

A clafoutis nálunk jött, ízlett és győzött :)) Azóta, hogy az elsőt elkészítettem nincs nálunk olyan hét, hogy ne készülne újabb, és újabb verzió. Tésztailag ez a recept vált be legjobban, a barack ami belekerült egy kicsit savanyú volt, de megoldottuk porcukorral. 15 g vaj a forma kikenéséhez 750 g sárgabarack kimagozva 125 g liszt 50 g cukor 3 tojás 1 vaníliarúd 300 ml tej porcukor a sütemény megszórásához

Sárgabarackos gombóc

Sárgabarackos gombóc

Még egy hétig biztosan van konyhám, a további jövő előre nem látható. Egyszer lesz majd új, de azt sem lehet tudni, meddig leszek teljesen konyha nélkül. Úgyhogy most ezt a hetet még kihasználom, és igyekszem nagyon finomakat főzni/sütni :-). Hozzávalók: fél kg krumpli 1 tojás kb. 25 dkg liszt só sárgabarack cukor, fahéj vaj, zsemlemorzsa

Sárgabarackos joghurtos pite

Sárgabarackos joghurtos pite

Sárgabarackos-joghurtos pite hozzávalók 2 kis pohár natúr joghurt - ez a pohárka lesz a mérce 3 tojás 3 pohár liszt 1 pohár cukor 1 pohár olaj csipetke só 1 cs sütőpor 1 cs vaníliás cukor 2 bő ek kakaópor - cukrozatlan 1 kk rum igény és idény szerinti gyümölcsök - most sárgabarack, meggy dió - nagyjából 4 maréknyi

Sárgabarackos pite

Sárgabarackos pite

Hozzávalók: 2 doboz kefir (175 gr) 2 pohár cukor ( a kefires pohár a mérce) 1 csipetnyi só ½ pohár olaj ½ citrom leve és reszelt héja 4 tojás 1 csomag vaníliás cukor 3 pohár liszt 1 csomag sütőpor Tetejére: 50-70 dkg kimagozott sárgabarack 1-2 evőkanál fahéjas cukor

Hirdetés
Sárgabarackos-marcipános pite

Sárgabarackos-marcipános pite

Szeretem a túrós-olajos alapú tésztát, mégis ritkán sütöm, s csak ilyenkor jut eszembe, hogy milyen jó is! A tészta hozzávalói: 40 deka liszt 4 tk. sütőpor 20 deka krémtúró (merülőmixerrel krémesíthető) 8 ek. olaj 0,5 dl tej 15 deka cukor fél citrom reszelt héja 1 tk. vaníliakivonat 1 csipet só A krémhez: 1 csomag vaníliás vagy mandulás pudingpor 4 dl tej 4 ek. cukor 10 deka reszelt marcipán Továbbá: 5 ek. baracklekvár 1 ek. rum (elhagyható) 75 deka sárgabarack cukor szeletelt mandula

Stíriai metélt sárgabarackkal

Stíriai metélt sárgabarackkal

Az eredeti recept szintén Horváth Ilonás, a barackos ötlet pedig öööö, nem mentettem el!!! Jelentkezzen az a bűnös :) Nos. Fél kg túrót krumplinyomón áttörtem 20 dkg lisztet 1 tojást, 1 ek tejfölt tettem hozzá, tésztát gyúrtam belőle. Vékonyra kinyújtottam, vizet forraltam, a tésztát ujjnyi vastag csíkokra szeltem, és a sós-olajos vízbe szórtam (szeretettel várom ennek egyszerű technológiai megvalósítását, nekem ugyanis szétestek egyes szálak, a főzés legmacerásabb része ez volt :)) .......stb.

Tuti menü