Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cseresznyés receptek képes leírás - Gyümölcsös receptek.tlap.hu
részletek »

Cseresznyés receptek - Gyümölcsös receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyumolcsos-receptek.tlap.hu » Cseresznyés receptek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Cseresznyeleves

Cseresznyeleves

Hozzávalók: 0.7 kg cseresznye 1 csomag főzős vaníliapuding 3 dl tejszín 2 ek. tejföl szegfűszeg (őrölt vagy "kakasláb" formátumban) fahéj (én 3 egész rudat dobtam bele) cukor ízlés szerint és a cseresznye édessége szerint (kb. 7-8 ek.)

Cseresznyés muffin

Cseresznyés muffin

Ezt a süteményt nemcsak gyümölcsérés idején, hanem egész évben élvezhetjük, ha mindig tartunk otthon megtisztított és kimagozott mirelit cseresznyét vagy meggyet. A friss gyümölcsszemeket először tálcán szétterítve lefagyasztjuk, majd zacskóba csomagoljuk és a mélyhűtőbe tesszük. Hozzávalók 2 személyre 4 db tojás 15 dkg cukor 20 dkg vaj 1 csipet só 1 kiskanál reszelt citromhéj 1 tasak vaníliás cukor 1 evőkanál cseresznyepálinka 27 dkg BL112-es búzaliszt 50 dkg cseresznye vagy meggy 1 kiskanál sütőpor sütőpapír kosárkák

Cseresznyés tejszín kupola

Cseresznyés tejszín kupola

Hozzávalók: Tésztához: 100 g búzaliszt 25 g porcukor 1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor 1 evőkanál víz 75 g lágy vaj vagy margarin Krémhez: 500 g hideg habtejszín 2 tasak Dr. Oetker Instant Zselatin fix 250 ml tej vagy szójatej 100 g porcukor 2 evőkanál cseresznye likőr Cseresznye szószhoz: 200 g friss cseresznye 2 teáskanál Dr. Oetker Gustin Étkezési keményítő 50 g porcukor 100 ml víz vagy cseresznyelé

Cseresznyés-mandulás pite

Cseresznyés-mandulás pite

Hozzávalók: 2 tojás, 4 dl tejföl, 2,5 dl cukor, 5 dl liszt, 1 csomag sütőpor, néhány csepp mandulaaroma, 50 dkg cseresznye, 10 dkg lapka mandula Elkészítés: A tojásokat a tejföllel keverd simára. Add hozzá a cukrot, szitáld bele a sütőporral elvegyített lisztet. Alaposan dolgozd ki, ízesítsd mandulaaromával.

Marcipános-cseresznyés lepény

Marcipános-cseresznyés lepény

A cseresznyés lepény már önmagában is finom, de képzeljük el ugyanezt marcipánnal kiegészítve, és édes morzsával megszórva! isteni! A marcipános cseresznyés lepény elkészítése nem bonyolult, de egy jó kézi mixer szükséges hozzá. Ezzel szemben viszont nagyon kiadós, és garantáltan mindenkinek ízleni fog.. Hozzávalók: 5 tojás 28 dkg puha vaj 12 dkg puha marcipán 10 dkg porcukor 1 cs vaníliacukor csipetnyi só és őrölt fahéj 1 (bio) citrom és narancs reszelt héja 6 dkg kristálycukor 28 dkg liszt kb. 50-80 dkg magozott cseresznye az édes morzsához: 6 dkg vaj, 6 dkg kristálycukor, 9 dkg liszt

Morzsás cseresznyés crostata

Morzsás cseresznyés crostata

Morzsás cseresznyés crostata: Hozzávalók (4 személy) 12dkg liszt 3dkg darált mandula 10dkg hideg vaj, kockázva 2-3ek porcukor csipet só 4-5ek jéghideg víz 40dkg cseresznye Morzsa: 5dkg liszt 5dkg hideg vaj, kockázva egy marék mandula, durvára vágva 5dkg barnacukor 1kk fahéj

Tuti menü